Meer resultaten voor praat anoniem belgie

 
praat anoniem belgie
 
Praat over Pesten.
Praat, mail of chat erover. Schrijf neer hoe je je voelt. Zorg ervoor dat je niet alleen bent. Geef jezelf niet de schuld. Spreek met de ander af, dat deze niets doet zonder dat jij het weet. Wees alert op het internet. Als je het echt niet meer ziet zitten, kan je bij Tejo terecht voor een kortdurende therapie. Nu bijna iedereen over een GSM of computer beschikt, bestaan er heel wat nieuwe vormen van pesten. Waar er vroeger vooral verbale en fysieke agressie werd gebruikt, zetten jongeren nu hun gsm en het internet in om hun slachtoffer aan te pakken. Dit noemen ze met een mooi woord cyberpesten. Op die manier kunnen ze anoniem blijven en wordt het moeilijker om hen in de gaten te houden.
Druglijn.be.
Bij De DrugLijn kan je terecht met al je vragen over drank, drugs, pillen, gamen en gokken. Voor informatie, een eerste advies of voor adressen voor hulp en preventie. Anoniem, objectief en zonder te oordelen of veroordelen. Volg ons via.
Awel Awel.
Bel, mail of chat met Awel. Elk gesprek is anoniem en gratis. Lees over populaire gespreksthema's, bekijk videos, vind antwoorden op veelgestelde vragen., Wat we doen, hoe we zorg dragen voor anonimiteit, hoe je kan helpen, en nog veel meer.
Chat Met Vreemden Anonieme Chats, Flirts Dates.
Als je gratis en anoniem wilt flirten, is online chatten natuurlijk de perfecte oplossing. Het is immers anoniem en gratis, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een datingsite waar je zowel moet betalen als een profiel moet aanmaken. Je kunt dan zoveel flirten als je zelf wilt bij een online chat.
AA Vlaanderen.
AA Vlaanderen biedt je een vernieuwde website aan, en ook de hulp van 338 groepen met wekelijks 410 vergaderingen, je vindt ons overal. Het Algemeen Dienstbureau ADB is gesloten op donderdag 10 en vrijdag 11 mei. Telefoon en e-mailpermanentie blijven gegarandeerd.
Chat.be: Chat met Vreemden.
Op deze chatsite kan je nieuwe mensen leren kennen of met bekende chatten. Je kunt hier chatten met vreemden die opzoek zijn naar spanning of alleen een leuk gesprek! Je kan zijn wie je wilt zijn op chat.be, dus anoniem chatten is mogelijk.
Tele-Onthaal.
Zoek je een uitweg? Elk gesprek is anoniem en gratis. Hier luistert iemand naar je. Bel 106 24u op 24 en 7d op 7. Liever een gesprek via chat? Chat elke avond en woens-en zondagnamiddag. Wil jij luisteren? Praat bij Tele-Onthaal over wat jou bezighoudt.
OverlegBelgiƫ: Wikipedia.
Zou me wreed verbazen, maar allez, we gaan daar hier niet over zeveren, toch een straatje zonder einde, als belgie ophoudt te bestaan zal dat eerder zijn omdat het opgaat in europa dan omdat het nog verder opgedeeld gaat worden.
Het geheim van Belgisch bier EOS Wetenschap. facebook. twitter. youtube.
Maar daar praat ik niet over. Aerts: De wetenschappelijke verklaring voor de kwaliteit van het Belgische bier beperkt zich echter niet tot de chemische componenten van het bier en het brouwproces. Die kwaliteit heeft ook te maken met minder voor de hand liggende zaken zoals de vorm van het glas en het logo.
Telefonische hulpverlening en chat Geestelijk Gezond Vlaanderen.
Telefonische hulpverlening en chat. Zoek je iemand om anoniem en in alle privacy mee te praten? Dan kan telefonische hulpverlening of online hulpverlening interessant zijn. Bij een aantal organisaties kan je terecht voor een telefonisch gesprek of een online chat.
Hoofdpagina ChatBelgiƫ.
De zwangerschap afbreken abortus seksualiteit.be.
Centra voor Algemeen Welzijnswerk: bij een CAW in je buurt kan je terecht met vragen en problemen, vertrouwelijk en gratis. Tele-Onthaal: op het nummer 106 of via chat kun je anoniem je verhaal kwijt als je het moeilijk hebt. Zwanger en seks.

Contacteer ons