Meer resultaten voor praat anoniem over je problemen

 
praat anoniem over je problemen
 
Praten over seksueel misbruik seksualiteit.be.
problemen bij verwerking. praten over misbruik. therapie na misbruik. Mythes over misbruik. Getuige van misbruik. Begeleiding van plegers. Praten over seksueel misbruik. Een ervaring van seksueel misbruik kan je alleen verwerken, maar erover praten helpt soms beter. Iemand in vertrouwen nemen kan een moeilijke stap zijn. Het is dan ook erg belangrijk dat je omgeving ondersteunend reageert. Valt het je te moeilijk om er openlijk over te praten, dan kan je ook kiezen voor een anoniem gesprek met een hulpverlener.
Stap 2 Praat erover Fit in je hoofd.
Als je niet praat over je problemen, dan blijf je er zelf mee rondlopen en raak je misschien geïsoleerd of depressief. Misschien denk je dat de anderen je een zwakkeling zullen vinden. Je schaamt je voor je probleem en het feit dat je er met iemand wilt over praten.
chat hulp online hulp chat praten over problemen online.
Wat jij wilt. Op onze chat kun je chatten over diverse onderwerpen het is een plek voor iedereen die wilt praten over je ziek zijn of problemen die je tegenkomt in je leven. chat hulp chatten over problemen praat anoniem over je problemen.
Sensoor Chat.
Je kunt gebruik maken van een nickname schuilnaam. De vrijwilliger van Sensoor is ook anoniem. Sensoor zal in geen geval zelf contact met je opnemen, ook niet wanneer je persoonlijke gegevens vermeldt. Alle gegevens van het chatgesprek worden tijdelijk opgeslagen. Dit gebeurt ten behoeve van deskundigheidsbevordering van de vrijwilligers. Wanneer wij het in het belang van de kwaliteit noodzakelijk vinden, kan de inhoud van het chatgesprek door medewerkers onderling worden besproken. De inhoud van de chatgesprekken is vertrouwelijk en wordt automatisch gewist. Lees hier meer over het websitegebruik en de Privacy. De chathulp is niet bereikbaar. De chathulp is niet bereikbaar. Werkt de chat niet goed? Lees onder het volgende kopje gebruikerstips wat je kunt doen bij technische problemen.
Chatten over psychische problemen.
Blog Groepssessies Nieuws Ervaringen van lotgenoten. Naast anoniem chatten over, en hulp bij, psychische problemen kun je op deze website meer nuttige onderwerpen vinden. Hieronder kun je zien wat er nog meer te vinden is op deze website op het gebied van psychische problemen.
Meteen met iemand praten.
Meld je hier aan. Praten over verlies. Als je een dierbare verloren hebt en behoefte hebt om daar met iemand over te praten, kun je anoniem chatten met een deskundige vrijwilliger van Praten over verlies. Dagelijks van 16.00 tot 22.00 uur.
Praten lucht op.
Praten lucht op! Door te praten over je problemen geef je voor jezelf toe dat ze er zijn en kun je ze misschien leren relativeren. Door hardop te denken krijg je meer zicht op de aard en omvang van jouw klachten. En misschien ontdek je dat u niet de enige bent met dit probleem. De reactie van een ander biedt soms ook een andere kijk op de zaak. Praten kan met uw partner of een vriend of vriendin. Je kunt ook praten met een geestelijk verzorger of een vertrouwenspersoon op jouw werk. Soms kan dit al genoeg zijn. Praat je liever anoniem met iemand dan kun je terecht bij Korrelatie, Je kunt bellen naar 0900 1450.
chat hulp chatten over problemen praat anoniem over je problemen.
psychologische hulp online gratis. anoniem hulp chat. praat anoniem over je problemen. Anoniem online hulp bij psychische problemen. Blog Groepssessies Nieuws Ervaringen van lotgenoten. Naast anoniem en online hulpverlening bij psychische problemen kun je op deze website meer nuttige onderwerpen vinden.
Grip op je Dip Hulp zoeken.
Dan is het fijn om anoniem met een vrijwilliger te kunnen chatten. Op pratenoververlies.nl kun je gratis en anoniem chatten met een goed opgeleide vrijwilliger. Je kunt er je hart luchten, maar ook terecht met al je vragen en problemen rondom verlies en rouw. Een chatgesprek kan over alles gaan zolang het maar te maken heeft met verlies.
Links Nok Nok.
Ken je iemand met zon probleem? Bij het Vertrouwenscentrum Kindermishandeling kan je hierover anoniem, vertrouwelijk en gratis praten met een hulpverlener. Maandag en dinsdag van 18u30 tot 21u30. Donderdag van 19u tot 22u. Heeft een van jouw ouders psychische problemen of een verslaving? Je maakt je misschien zorgen over hem/haar, maar het is belangrijk dat je ook goed voor jezelf zorgt.
Praten online.
info, faqs én online behandeling! gratis, niet anoniem. Een site waar je bijna alles vindt over eten, lichaam, gewicht en uiterlijk. Naast betrouwbare info, tips en trucs, kun je chatten met een diëtist, testjes doen, een forum bezoeken, een behandeling volgen, kortom bijna alles.
Anoniem praten over je problemen 7Days.
Want soms wil je wel praten, maar bij een psycholoog klinkt het meteen zo zwaar. Bij @Ease praat je altijd met twee getrainde vrijwilligers, legt Klaassen uit. Het is fijn dat je dan niet de hele tijd één persoon hoeft aan te kijken en twee weten meer dan één. Na elke gesprek overleggen de vrijwilligers met een jeugdarts of psycholoog om te kijken hoe het is gegaan en of iemand doorverwezen moet worden. De jongeren vullen ook steeds een vragenlijst in. Daarvoor hebben we wel hun voornaam en geboortedatum nodig, maar de verwerking ervan gebeurt anoniem. Zo willen we onderzoeken of deze methode werkt en of jongeren door over hun problemen te praten minder stress ervaren.

Contacteer ons